Repromaterijal

Repromaterijal

Sve za proizvodnju ratarskih kultura po najboljim uvjetima.

Trgovina repromaterijalom važan je segment djelovanja naše tvrtke na domaćem i inozemnom tržištu.

Stočna hrana

Ponuda uključuje i repromaterijal u domeni stočne hrane. U ponudi je suncokretova i sojina sačma, pogača suncokreta, pogača uljane repice, stočno brašno, pšenične posije te sve vrste lomova. Prednosti trgovine s Vladeks promet d.o.o. su korektan odnos prema kupcu, poštivanje dogovora, a posebno pri plaćanju svih naših dobavljača/partnera. Plaćanje je avansno, a brzina, organiziranost i efikasnost djelatnika tvrtke osigurava pravovremenu isporuku.

Gnojiva

Ponuda gnojiva uključuje razne vrste kompleksnih, miješanih i folijarnih gnojiva tvrtki Petrokemija Kutina d.d. te nešto gnojiva stranih marki, a tu je i ponuda poboljšivača tla. Poslovanje gnojivima temelji se na dugogodišnjoj i dobroj suradnji sa vodećim domaćim i inozemnim proizvođačima. Njihove odlike su pouzdanost i brzina u realizaciji ugovorenih poslova.

Sjemenska roba

Ponuda uključuje i sjemenski repromaterijal s naglaskom na sjeme soje i uljane repice, a poslovanje se temelji na dugogodišnjoj suradnji sa vodećim europskim proizvođačima sjemena iz austrijske kuće Probstdorfer Saatzucht, čiji su zastupnici u Hrvatskoj. Od ovog proizvođača valja istaknuti sjeme soje FLAVIA koje odlikuju stabilnost prinosa u stresnim godinama i visoka tolerantnost na biljne bolesti soje, visoki faktor grananja te klijavost sjemena iznad 94%. Tu je i sjeme pšenice i kukuruza renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Pioneer, Dekalb i KWS. U ponudi je i sjeme soje sorte GALINA tvrtke Agrigenetics d.o.o. iz Osijeka.

Zaštitna sredstva

Tvrtka ima i bogatu ponudu sredstava za zaštitu bilja koja uključuje herbicide, insekticide, stimulatore rasta i razvoja poznatih proizvođača kao što su Syngenta, Bayer, BASF.

Kontakt

Mijo Kovačević
Voditelj prodaje sjemena, zaštite i gnojiva
Ulica Petra Preradovića 3
48260 Križevci
Tel: +385 48 716 039
Fax: +385 48 617 775
Gsm +385 99 818 2399